donderdag 19 maart 2015

Stippen

Stippen, wie houdt daar nu niet van? Dit keer de opdracht om iets te maken met stippen voor het SU-perchallenges blog. Ben lekker in de weer geweest met goudkleurig embossingpoeder. Lekker vrolijk kaartje toch?

vrijdag 13 maart 2015

Still SAB Blog Hop Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices



Leuk dat je komt langs hoppen op een nieuwe Bloghop van de Nederlandse Stampin’Up! demo’s. In deze “Still Sale-A-Brating” Bloghop laten we zien wat de SU-per leuke mogelijkheden zijn met de producten die je bij besteding van iedere € 60 gratis kan uitkiezen tijdens deze Sale-A-Bration periode. Graag nodigen we je uit om met gebruik van de onderstaande buttons gezellig door te hoppen.

Als het goed is ben je via het blog van Cynthia hier terecht gekomen.

Hierbij mijn eenvoudige creatie met het prachtige Sheer Perfection Designer Vellum Stack. Die vlindertjes... zooooo mooi! Ik heb besloten ze aan de achterkant in te kleuren en daarna uit te knippen.



Wil je dit mooie vellum ook gratis ontvangen, dan kan dat nog tot 31 maart. Geef gauw je bestelling door op chalbesma@gmail.com of bel naar 0597-646223, dan kun jij er ook snel mee aan de slag!

Voor meer inspiratie hop je vrolijk verder naar Rosalien en de andere Nederlandse demonstratrices om te bekijken wat voor moois zij hebben gemaakt!



  http://magicalscrapworld.blogspot.com