zondag 23 februari 2014

Nederlandse Sentimenten in de hoofdrol

Jullie hebben her en der al leuke Sale-a-Bration projecten kunnen bewonderen. Het feestje gaat gewoon door. Nog tot en met 31 maart a.s. kun je bij iedere bestelling aan Stampin' Up!-artikelen ter waarde van € 60 GRATIS iets moois uit de Sale-a-Bration brochure kiezen. Voor € 120 zelfs 2 artikelen enzovoorts.

De Nederlandse demonstratrices willen graag de Nederlandstalige Sentimenten set in het zonnetje zetten en hebben dit weekend een Blog Hop georganiseerd met deze set in de hoofdrol. Het is een stempelset bestaande uit 24 Nederlandse tekststempels in verschillende lettertypes en is alleen in de clearversie verkrijgbaar.
Omdat het SALE-A-BRATION is, hebben we een pakket samengesteld, waarbij je ook nog eens een GRATIS product uit de SALE-A-BRATION folder mag uitkiezen wanneer je onderstaand pakket bestelt!
Het pakket bestaat uit:
 
Het Fresh Prints Design Series Paper Stack € 8,50
De Word Window Punch € 19,25
De stempelset Sentimenten € 35,95
 
Dit pakket kost samen € 63,70, maar krijg je nu voor slechts € 60!
 
 
Wil je weten uit welke gratis artikelen je kunt kiezen, kijk dan in de rechterkolom voor de Sale-a-Bration brochure.

Donderdag 27 februari plaats ik de volgende bestelling. Wil je meebestellen, zorg dan dat je bestelling (via chalbesma@gmail.com) en betaling voor de 27e bij mijn binnen zijn.

Om de Blog Hop te bekijken, begin je hier voor de deelnemers van zaterdag en hier voor de deelnemers van zondag. Veel plezier bij het opdoen van inspiratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!